SzerzőKovács Anikó
NehézségKezdő
Mennyiség
Előkészítés5 percSütés/főzés20 percÖsszesen25 perc
1

A krumplit megpucolom és felkockázom.
A fűszerekkel együtt egy fazékba teszem, és felöntöm annyi vízzel, hogy éppen ellepje. Kb 15 perc alatt puhára főzöm.

2

Ha a krumpli elkészült, egy shakerben a lisztből és tejből elkészítem a habarást, és a krumplihoz öntöm. Még néhány percig forralom, és kész is van.

Ingredients

Directions

1

A krumplit megpucolom és felkockázom.
A fűszerekkel együtt egy fazékba teszem, és felöntöm annyi vízzel, hogy éppen ellepje. Kb 15 perc alatt puhára főzöm.

2

Ha a krumpli elkészült, egy shakerben a lisztből és tejből elkészítem a habarást, és a krumplihoz öntöm. Még néhány percig forralom, és kész is van.

Krumplifőzelék