Fontos tudnivalók
  • minden főzésnél legyen benne minimum egy pohárnyi víz
  • a teljes űrtartalomnak legfeljebb a 2/3-ad részéig szabad tölteni.
  • főzés során duzzadó ételek (pl rizs, aszalt zöldség) legfeljebb feléig szabad tölteni
Élelmiszer megnevezéseFőzési idő (perc)
Bárányhús15-20
Burgonya egészben12
Burgonya felszeletelve4-5
Cékla szeletelve10
Hal7-8
Karalábé szeletelve4-5
Karfiol6
Liba40-50
Marhahús szeletben25-30
Paradicsom1
Paraj2-3
Sárgarépa2-3
Sertéshús egészben25-30
Tök szeletelve3
Zöldborsó2-3
Élelmiszer megnevezéseFőzési idő (perc)
Borjúhús15-20
Burgonya félbevágva7-8
Cékla egészben30
Csirke10-15
Kacsa15-20
Kelkáposzta szeletelve2
Lencse15
Marhahús egészben40-50
Nyúl40-45
Padlizsán hámozva2-3
Patisszon5
Szárazbab35-40
Sertéshús szeletelve10-15
Zöldbab5
Zukkini szeletelve3