Skip to content (Press Enter)
Fontos tudnivalók
- minden főzésnél legyen benne minimum egy pohárnyi víz
- a teljes űrtartalomnak legfeljebb a 2/3-ad részéig szabad tölteni.
- főzés során duzzadó ételek (pl rizs, aszalt zöldség) legfeljebb feléig szabad tölteni
| Élelmiszer megnevezése | Főzési idő (perc) |
|---|
| Bárányhús | 15-20 |
| Burgonya egészben | 12 |
| Burgonya felszeletelve | 4-5 |
| Cékla szeletelve | 10 |
| Hal | 7-8 |
| Karalábé szeletelve | 4-5 |
| Karfiol | 6 |
| Liba | 40-50 |
| Marhahús szeletben | 25-30 |
| Paradicsom | 1 |
| Paraj | 2-3 |
| Sárgarépa | 2-3 |
| Sertéshús egészben | 25-30 |
| Tök szeletelve | 3 |
| Zöldborsó | 2-3 |
| Élelmiszer megnevezése | Főzési idő (perc) |
|---|
| Borjúhús | 15-20 |
| Burgonya félbevágva | 7-8 |
| Cékla egészben | 30 |
| Csirke | 10-15 |
| Kacsa | 15-20 |
| Kelkáposzta szeletelve | 2 |
| Lencse | 15 |
| Marhahús egészben | 40-50 |
| Nyúl | 40-45 |
| Padlizsán hámozva | 2-3 |
| Patisszon | 5 |
| Szárazbab | 35-40 |
| Sertéshús szeletelve | 10-15 |
| Zöldbab | 5 |
| Zukkini szeletelve | 3 |