SzerzőKovács Anikó
NehézségKezdő
Tonhalas tészta
Mennyiség1 főre
Előkészítés5 percSütés/főzés15 percÖsszesen20 perc
1

A tésztát bő, sós vízben kifőzöm, majd leszűröm és egy nagy tálba öntöm.

2

A halról leöntött olajon üvegesre párolom a hagymát. Hozzáteszem a többi hozzávalót is, és néhány percig együtt főzöm.

3

Összekeverem a tésztát a halas szósszal, és frissen tálalom.

Ingredients

Directions

1

A tésztát bő, sós vízben kifőzöm, majd leszűröm és egy nagy tálba öntöm.

2

A halról leöntött olajon üvegesre párolom a hagymát. Hozzáteszem a többi hozzávalót is, és néhány percig együtt főzöm.

3

Összekeverem a tésztát a halas szósszal, és frissen tálalom.

Tonhalas – tejszínes tészta