SzerzőKovács Anikó
NehézségKezdő
Mennyiségnegyed adag (1.5 főnek)fél adag (3 főnek)dupla adag (12 főre)tripla adag (18 főre)
Előkészítés2 percSütés/főzés15 percÖsszesen17 perc
1

A tésztát bő, sós vízben megfőzöm, majd leszűröm.

2

A tonhalról leöntöm az olaj felét, majd villával kissé szétszedem.

3

Egy tálba öntöm a tésztát, hozzákeverem a szószt, és a tonhalat.
Tálaláskor megszórom kapribogyóval vagy olivabogyóval.

Ingredients

Directions

1

A tésztát bő, sós vízben megfőzöm, majd leszűröm.

2

A tonhalról leöntöm az olaj felét, majd villával kissé szétszedem.

3

Egy tálba öntöm a tésztát, hozzákeverem a szószt, és a tonhalat.
Tálaláskor megszórom kapribogyóval vagy olivabogyóval.

Tonhalas paradicsomos penne