Az olajon az apróra vágott fokhagymát kis lángon picit megfonnyasztom, rászórom a lisztet. Pár percig kevergetem, majd a tűzről lehúzva belekeverem a pirospaprikát és a köményt.
Felöntöm vízzel és felforralom.
A tojásokat egy tálba ütöm, és kiszúrom a közepüket, de nem verem fel.
A forró levesbe lassú kevergetés mellett belecsurgatom a tojásokat. Hagy gyorsan keverem, apróbb "szálak" lesznek. 5 percig főzöm.
Kóstolom, és ha szükséges, még fűszerezem.
Levesgyönggyel vagy pirított zsemlekockával tálalom.
Ingredients
Directions
Az olajon az apróra vágott fokhagymát kis lángon picit megfonnyasztom, rászórom a lisztet. Pár percig kevergetem, majd a tűzről lehúzva belekeverem a pirospaprikát és a köményt.
Felöntöm vízzel és felforralom.
A tojásokat egy tálba ütöm, és kiszúrom a közepüket, de nem verem fel.
A forró levesbe lassú kevergetés mellett belecsurgatom a tojásokat. Hagy gyorsan keverem, apróbb "szálak" lesznek. 5 percig főzöm.
Kóstolom, és ha szükséges, még fűszerezem.
Levesgyönggyel vagy pirított zsemlekockával tálalom.