SzerzőKovács Anikó
NehézségKezdő
Mennyiség
Előkészítés5 percSütés/főzés10 percÖsszesen15 perc
1

Az olajon az apróra vágott fokhagymát kis lángon picit megfonnyasztom, rászórom a lisztet. Pár percig kevergetem, majd a tűzről lehúzva belekeverem a pirospaprikát és a köményt.
Felöntöm vízzel és felforralom.

2

A tojásokat egy tálba ütöm, és kiszúrom a közepüket, de nem verem fel.
A forró levesbe lassú kevergetés mellett belecsurgatom a tojásokat. Hagy gyorsan keverem, apróbb "szálak" lesznek. 5 percig főzöm.

3

Kóstolom, és ha szükséges, még fűszerezem.
Levesgyönggyel vagy pirított zsemlekockával tálalom.

Kategória

Ingredients

Directions

1

Az olajon az apróra vágott fokhagymát kis lángon picit megfonnyasztom, rászórom a lisztet. Pár percig kevergetem, majd a tűzről lehúzva belekeverem a pirospaprikát és a köményt.
Felöntöm vízzel és felforralom.

2

A tojásokat egy tálba ütöm, és kiszúrom a közepüket, de nem verem fel.
A forró levesbe lassú kevergetés mellett belecsurgatom a tojásokat. Hagy gyorsan keverem, apróbb "szálak" lesznek. 5 percig főzöm.

3

Kóstolom, és ha szükséges, még fűszerezem.
Levesgyönggyel vagy pirított zsemlekockával tálalom.

Tojásleves