Hús, sült zöldség, kevés szénhidrát. Ideális vacsora, megéri várni rá.
A csirkemellet vízszintesen félbevágom, majd 2x2 cm-es kockákra vágom. Kevés olajjal meglocsolom, és fűszerezem a sültcsirke fűszerrel. Amíg a többi hozzávalót előkészítem, hagyom pácolódni. A sütőt előmelegítem 180 C°-ra.
A hagymát negyedelem, és levelekre szedem. A krumplit megpucolom, 3mm-es karikákra vágom. A répát vékonyra felcsíkozom. A kolbászt vastag karikára vágom.
A saslikpálcákra tetszőleges sorrendben (a répa kivételével) szépen rászúrok minden hozzávalót. Nem kell nagyon szorosan, mert úgy félő, hogy nem sül át teljesen. Nekem ebből a mennyiségből 8 db pálcika lett.
Egy nagyobb tepsibe kevés olajat öntök, beleszórom a sárgarépát, és a pálcikákról kimaradt krumplit. Megszórom zöldség fűszerrel, vagy esetleg provance fűszerrel.
A saslikot elrendezem a tepsiben, és az egészet sütőbe tolom. 15 percenként a saslikokat megforgatom, és a lenti zöldségeket is megmozgatom. 45 Perc alatt készre sütöm.

Ingredients
Directions
A csirkemellet vízszintesen félbevágom, majd 2x2 cm-es kockákra vágom. Kevés olajjal meglocsolom, és fűszerezem a sültcsirke fűszerrel. Amíg a többi hozzávalót előkészítem, hagyom pácolódni. A sütőt előmelegítem 180 C°-ra.
A hagymát negyedelem, és levelekre szedem. A krumplit megpucolom, 3mm-es karikákra vágom. A répát vékonyra felcsíkozom. A kolbászt vastag karikára vágom.
A saslikpálcákra tetszőleges sorrendben (a répa kivételével) szépen rászúrok minden hozzávalót. Nem kell nagyon szorosan, mert úgy félő, hogy nem sül át teljesen. Nekem ebből a mennyiségből 8 db pálcika lett.
Egy nagyobb tepsibe kevés olajat öntök, beleszórom a sárgarépát, és a pálcikákról kimaradt krumplit. Megszórom zöldség fűszerrel, vagy esetleg provance fűszerrel.
A saslikot elrendezem a tepsiben, és az egészet sütőbe tolom. 15 percenként a saslikokat megforgatom, és a lenti zöldségeket is megmozgatom. 45 Perc alatt készre sütöm.