A jól bevált olajos piskóta recept. Pihe-puha, akár tekercsnek, tortának, vagy bármi más süti alapnak is kiváló
Egy gáztepsit sütőpapírral kibélelek, és a sütőt előmelegítem 150°C-ra
A tojássárgáját habosra keverem a cukorral. Belekeverem a vizet és az olajat. A lisztet kanalanként hozzáadom.
A tojásfehérjéket a sóval gépi habverővel felverem. Kézi habverővel belekeverem a sárgás tésztát. A tepsibe simítom, és 15-20 perc alatt enyhe színűre sütöm
Melegen lehúzom róla a sütőpapírt, és konyharuhára teszem, azzal együtt felcsavarom. Így hagyom kihűlni.
Kb 10 perc múlva kinyitom, vékonyan megkenem lekvárral, és szorosan feltekerem. Porcukorral meghintve tálalom.

Ingredients
Directions
Egy gáztepsit sütőpapírral kibélelek, és a sütőt előmelegítem 150°C-ra
A tojássárgáját habosra keverem a cukorral. Belekeverem a vizet és az olajat. A lisztet kanalanként hozzáadom.
A tojásfehérjéket a sóval gépi habverővel felverem. Kézi habverővel belekeverem a sárgás tésztát. A tepsibe simítom, és 15-20 perc alatt enyhe színűre sütöm
Melegen lehúzom róla a sütőpapírt, és konyharuhára teszem, azzal együtt felcsavarom. Így hagyom kihűlni.
Kb 10 perc múlva kinyitom, vékonyan megkenem lekvárral, és szorosan feltekerem. Porcukorral meghintve tálalom.