Rengeteg jobbnál jobb recept létezik a piskótatekercsre. Ki erre esküszik, ki arra. Ez a verzió nagyon egyszerű, a tészta sűrű, harapható, könnyű tekerni, nem tapad a sütőpapírra.
A tojásfehérjékből a csipet sóval kemény habot verek. Tovább keverem a habverővel, és egyenként beleteszem a sárgájákat.
A sütőt előmelegítem 170 °C-ra
Kézi habverővel óvatosan, egyenként adagolva elkeverem benne a lisztet.
Sütőpapírral bélelt gáztepsibe simítom, és 15 perc alatt készre sütöm.
A sütőpapírral együtt feltekerem, és hagyom hűlni. Ez után megkenem lekvárral, és újra feltekerem. Porcukorral meghintve tálalom.

Ingredients
Directions
A tojásfehérjékből a csipet sóval kemény habot verek. Tovább keverem a habverővel, és egyenként beleteszem a sárgájákat.
A sütőt előmelegítem 170 °C-ra
Kézi habverővel óvatosan, egyenként adagolva elkeverem benne a lisztet.
Sütőpapírral bélelt gáztepsibe simítom, és 15 perc alatt készre sütöm.
A sütőpapírral együtt feltekerem, és hagyom hűlni. Ez után megkenem lekvárral, és újra feltekerem. Porcukorral meghintve tálalom.