A legnagyobb fazékban vizet forralok, 2 kk sóval.
A lisztet tálba szitálom, elkeverem benne a sót, és egy kis mélyedést csinálok a közepébe.
Ide ütöm bele a tojásokat, és egy kis vizet. Középről kiindulva apránként keverek hozzá lisztet és a többi vizet, hogy csomómentesre tudjam keverni.
A tésztát 3-4 adagban a forró vízbe szaggatom. Amint feljött a víz tetejére, szűrőkanállal kiszedem és lecsepegtetve edénybe teszem.
Kitűnő köret raguk, pörköltek mellé.

Ingredients
Directions
A legnagyobb fazékban vizet forralok, 2 kk sóval.
A lisztet tálba szitálom, elkeverem benne a sót, és egy kis mélyedést csinálok a közepébe.
Ide ütöm bele a tojásokat, és egy kis vizet. Középről kiindulva apránként keverek hozzá lisztet és a többi vizet, hogy csomómentesre tudjam keverni.
A tésztát 3-4 adagban a forró vízbe szaggatom. Amint feljött a víz tetejére, szűrőkanállal kiszedem és lecsepegtetve edénybe teszem.
Kitűnő köret raguk, pörköltek mellé.