A rizst áztatva háromszor átmosom, és jól lecsöpögtetem. Egy fazékba öntöm 1ek olajjal együtt, és felhevítem. Kétszeres mennyiségű vizet öntök rá. Hozzáteszem a fagyasztott zöldséget, sózom. Ha felforrt, lehúzom takarékra és fedőt teszek rá. 10 perc alatt megpárolom, átkeverem, majd a fedőt rajta hagyva pihentetem.

A csirkemellet lapjával félbevágom, hogy vékony szeleteket kapjak. Enyhén sózom és lisztben megforgatom. Egy serpenyőben olajat melegítek.

Többször átforgatva jól átsütöm. Az elsőre megsült szeletet a legvastagabb pontján elvágom, és ellenőrzöm hogy jól átsült-e.
A zöldséges rizzsel tálalom.

Ingredients
Directions
A rizst áztatva háromszor átmosom, és jól lecsöpögtetem. Egy fazékba öntöm 1ek olajjal együtt, és felhevítem. Kétszeres mennyiségű vizet öntök rá. Hozzáteszem a fagyasztott zöldséget, sózom. Ha felforrt, lehúzom takarékra és fedőt teszek rá. 10 perc alatt megpárolom, átkeverem, majd a fedőt rajta hagyva pihentetem.

A csirkemellet lapjával félbevágom, hogy vékony szeleteket kapjak. Enyhén sózom és lisztben megforgatom. Egy serpenyőben olajat melegítek.

Többször átforgatva jól átsütöm. Az elsőre megsült szeletet a legvastagabb pontján elvágom, és ellenőrzöm hogy jól átsült-e.
A zöldséges rizzsel tálalom.