SzerzőKovács Anikó
NehézségKezdő
Mennyiségnegyed adag (0.75 főnek)fél adag (1.5 főnek)dupla adag (6 főre)tripla adag (9 főre)
Előkészítés10 percSütés/főzés20 percÖsszesen30 perc
1

A rizst áztatva háromszor átmosom, és jól lecsöpögtetem. Egy fazékba öntöm 1ek olajjal együtt, és felhevítem. Kétszeres mennyiségű vizet öntök rá. Hozzáteszem a fagyasztott zöldséget, sózom. Ha felforrt, lehúzom takarékra és fedőt teszek rá. 10 perc alatt megpárolom, átkeverem, majd a fedőt rajta hagyva pihentetem.

2

A csirkemellet lapjával félbevágom, hogy vékony szeleteket kapjak. Enyhén sózom és lisztben megforgatom. Egy serpenyőben olajat melegítek.

3

Többször átforgatva jól átsütöm. Az elsőre megsült szeletet a legvastagabb pontján elvágom, és ellenőrzöm hogy jól átsült-e.
A zöldséges rizzsel tálalom.

Ingredients

Directions

1

A rizst áztatva háromszor átmosom, és jól lecsöpögtetem. Egy fazékba öntöm 1ek olajjal együtt, és felhevítem. Kétszeres mennyiségű vizet öntök rá. Hozzáteszem a fagyasztott zöldséget, sózom. Ha felforrt, lehúzom takarékra és fedőt teszek rá. 10 perc alatt megpárolom, átkeverem, majd a fedőt rajta hagyva pihentetem.

2

A csirkemellet lapjával félbevágom, hogy vékony szeleteket kapjak. Enyhén sózom és lisztben megforgatom. Egy serpenyőben olajat melegítek.

3

Többször átforgatva jól átsütöm. Az elsőre megsült szeletet a legvastagabb pontján elvágom, és ellenőrzöm hogy jól átsült-e.
A zöldséges rizzsel tálalom.

Natúr csirkemell zöldséges rizzsel