SzerzőKovács Anikó
NehézségKezdő
Mennyiség
Előkészítés5 percSütés/főzés10 percÖsszesen15 perc
1

A hagymát és paradicsomot apróra vágom, és lecsöpögtetem, hogy ne áztassa el a krémet. A Camembert villával szétnyomkodom. A bazsalikomot apróra vágom.

2

A majonézt, olajat, citromlét elkeverem,sózom-borsozom, majd belekeverem a többi hozzávalót.
Kis hűtőben pihentetés után pirítósra kenve tálalom.

Ingredients

Directions

1

A hagymát és paradicsomot apróra vágom, és lecsöpögtetem, hogy ne áztassa el a krémet. A Camembert villával szétnyomkodom. A bazsalikomot apróra vágom.

2

A majonézt, olajat, citromlét elkeverem,sózom-borsozom, majd belekeverem a többi hozzávalót.
Kis hűtőben pihentetés után pirítósra kenve tálalom.

Camember sajtos – paradicsomos kenő