A zöldségeket és a gombát megtisztítom, és apróra vágom. A répát lehet nagy lyukú reszelőn is reszelni.
A szalonnát, húst és a májat leöblítem, szárazra törlöm, és felkockázom.
Lefedhető edényben kis lángon zsírjára sütöm a szalonnát, hozzáteszem a hagymát és üvegesre pirítom. Ráteszem a húst, és fehéredésig pirítom.
Ha szelet húsból készül, itt kiveszem a húst, és csak a legvégén teszem vissza a raguba.
A gomba, borsó és a máj kivételével hozzáteszek mindent, fűszerezem, felöntöm kb 2 dl vízzel, és lefedve 15 percig párolom.
Hozzáadom a májat, gombát, borsót, és további A gomba, borsó és a máj kivételével hozzáteszek mindent, fűszerezem, felöntöm kb 2 dl vízzel, és lefedve 10 percig párolom.
Petrezselymes krumplival, tésztával, rizzsel, nokedlivel tálalom.

Ingredients
Directions
A zöldségeket és a gombát megtisztítom, és apróra vágom. A répát lehet nagy lyukú reszelőn is reszelni.
A szalonnát, húst és a májat leöblítem, szárazra törlöm, és felkockázom.
Lefedhető edényben kis lángon zsírjára sütöm a szalonnát, hozzáteszem a hagymát és üvegesre pirítom. Ráteszem a húst, és fehéredésig pirítom.
Ha szelet húsból készül, itt kiveszem a húst, és csak a legvégén teszem vissza a raguba.
A gomba, borsó és a máj kivételével hozzáteszek mindent, fűszerezem, felöntöm kb 2 dl vízzel, és lefedve 15 percig párolom.
Hozzáadom a májat, gombát, borsót, és további A gomba, borsó és a máj kivételével hozzáteszek mindent, fűszerezem, felöntöm kb 2 dl vízzel, és lefedve 10 percig párolom.
Petrezselymes krumplival, tésztával, rizzsel, nokedlivel tálalom.