SzerzőKovács Anikó
NehézségKözepes
Mennyiségnegyed adag (2 főnek)fél adag (4 főnek)dupla adag (16 főre)tripla adag (24 főre)
Előkészítés15 percSütés/főzés30 percÖsszesen45 perc
1

A zöldségeket és a gombát megtisztítom, és apróra vágom. A répát lehet nagy lyukú reszelőn is reszelni.
A szalonnát, húst és a májat leöblítem, szárazra törlöm, és felkockázom.

2

Lefedhető edényben kis lángon zsírjára sütöm a szalonnát, hozzáteszem a hagymát és üvegesre pirítom. Ráteszem a húst, és fehéredésig pirítom.
Ha szelet húsból készül, itt kiveszem a húst, és csak a legvégén teszem vissza a raguba.

3

A gomba, borsó és a máj kivételével hozzáteszek mindent, fűszerezem, felöntöm kb 2 dl vízzel, és lefedve 15 percig párolom.

4

Hozzáadom a májat, gombát, borsót, és további A gomba, borsó és a máj kivételével hozzáteszek mindent, fűszerezem, felöntöm kb 2 dl vízzel, és lefedve 10 percig párolom.
Petrezselymes krumplival, tésztával, rizzsel, nokedlivel tálalom.

Kategória

Ingredients

Directions

1

A zöldségeket és a gombát megtisztítom, és apróra vágom. A répát lehet nagy lyukú reszelőn is reszelni.
A szalonnát, húst és a májat leöblítem, szárazra törlöm, és felkockázom.

2

Lefedhető edényben kis lángon zsírjára sütöm a szalonnát, hozzáteszem a hagymát és üvegesre pirítom. Ráteszem a húst, és fehéredésig pirítom.
Ha szelet húsból készül, itt kiveszem a húst, és csak a legvégén teszem vissza a raguba.

3

A gomba, borsó és a máj kivételével hozzáteszek mindent, fűszerezem, felöntöm kb 2 dl vízzel, és lefedve 15 percig párolom.

4

Hozzáadom a májat, gombát, borsót, és további A gomba, borsó és a máj kivételével hozzáteszek mindent, fűszerezem, felöntöm kb 2 dl vízzel, és lefedve 10 percig párolom.
Petrezselymes krumplival, tésztával, rizzsel, nokedlivel tálalom.

Budapest ragu pulykával