SzerzőKovács Anikó
NehézségKezdő
Előkészítés15 percSütés/főzés45 percÖsszesen1 óra
1

A szalonnát vékony csíkokra vágom, a hagymát és a húst felkockázom.

2

Lefedhető nagyobb serpenyőben a szalonnát félig kisütöm, majd hozzáteszem a hagymát és együtt sütöm még pár percig.
Hozzáteszem az apróra vágott vagy átnyomott fokhagymát is.

3

Ráteszem a húst, fűszerezem, és kevergetve megvárom, míg levet ereszt. Lefedve párolom 30 percig.

4

Amikor a hús megpuhult, hozzáteszem a borsót, kukoricát. Ha túl gyenge az íze, teszek bele 1db pörkölt kockát.

5

Hasábburgonyával és salátákkal tálalom.

Kategória

Ingredients

Directions

1

A szalonnát vékony csíkokra vágom, a hagymát és a húst felkockázom.

2

Lefedhető nagyobb serpenyőben a szalonnát félig kisütöm, majd hozzáteszem a hagymát és együtt sütöm még pár percig.
Hozzáteszem az apróra vágott vagy átnyomott fokhagymát is.

3

Ráteszem a húst, fűszerezem, és kevergetve megvárom, míg levet ereszt. Lefedve párolom 30 percig.

4

Amikor a hús megpuhult, hozzáteszem a borsót, kukoricát. Ha túl gyenge az íze, teszek bele 1db pörkölt kockát.

5

Hasábburgonyával és salátákkal tálalom.

Brassói zöldségekkel