Az almáspite örök kedvenc, nem lehet megunni. Kicsik és nagyok kedvence. Mindig jó ötlet.

A tészta hozzávalóit gyorsan összedolgozom sima tésztának, majd a hűtőbe teszem, amíg az almát előkészítem.
Az almát megpucolom és lereszelem. Megszórom a cukorral és fahéjjal.
Pár perc múlva az alma levét könnyedén kinyomkodom.
Másik lehetőség, hogy 1 cs vaníliás pudingporral felfőzöm az egész almás keveréket
Egy 25x35 -ös tepsit kibélelek sütőpapírral, és a tészta felét elnyújtom benne. Villával megszurkálom, és megszórom zsemlemorzsával.
Belesimítom az almás keveréket, és betakarom a kinyújtott tészta másik felével.
Villával megszurkálom a tetejét, felvert tojással megkenem, és 180 fokra melegített sütőben megsütöm (kb 30 perc)
Ingredients
Directions
A tészta hozzávalóit gyorsan összedolgozom sima tésztának, majd a hűtőbe teszem, amíg az almát előkészítem.
Az almát megpucolom és lereszelem. Megszórom a cukorral és fahéjjal.
Pár perc múlva az alma levét könnyedén kinyomkodom.
Másik lehetőség, hogy 1 cs vaníliás pudingporral felfőzöm az egész almás keveréket
Egy 25x35 -ös tepsit kibélelek sütőpapírral, és a tészta felét elnyújtom benne. Villával megszurkálom, és megszórom zsemlemorzsával.
Belesimítom az almás keveréket, és betakarom a kinyújtott tészta másik felével.
Villával megszurkálom a tetejét, felvert tojással megkenem, és 180 fokra melegített sütőben megsütöm (kb 30 perc)