Kedvencünk ez a finom és kiadós pizza. Egyszerű elkészíteni, és hozzá bevásárolni is 🙂
Nagy sláger a sonkás-kukoricás, de igazából bármilyen feltéttel elkészíthető: tonlahalasan-olivásan, szalámisan...
Ha pedig a család válogatós, a pizza egyik fele halas, a másik fele sonkás. Anyáé pedig a közepe, ahová mindenből jut egy kicsi :-))))

Mennyiség1 főre
Előkészítés5 percSütés/főzés12 percÖsszesen17 perc
1

A sütőt előmelegítem pizzasütő fokozatra. Előszedem a nagy tepsit, és a tésztát belefektetem.

2

Ami a tésztához jár paradicsomszósz, az pont jó mennyiségű, elfér a pizzán, és elég is rá. Vastagon megpakolom sonkával, és rászórom a lecsöpögtetett kukoricát. Az egész csomag reszelt sajtot eloszlatom rajta.

3

Sütőbe teszem, és kb 12 perc alatt ropogósra sütöm. Ha kicsit kevesebbre hagyom, lágyabb lesz a tészta, ha picit többre, akkor meg jó ropogós!

4

Kiveszem a sütőből, és szeletelés előtt hagyom kicsit hűlni.

Ingredients

Directions

1

A sütőt előmelegítem pizzasütő fokozatra. Előszedem a nagy tepsit, és a tésztát belefektetem.

2

Ami a tésztához jár paradicsomszósz, az pont jó mennyiségű, elfér a pizzán, és elég is rá. Vastagon megpakolom sonkával, és rászórom a lecsöpögtetett kukoricát. Az egész csomag reszelt sajtot eloszlatom rajta.

3

Sütőbe teszem, és kb 12 perc alatt ropogósra sütöm. Ha kicsit kevesebbre hagyom, lágyabb lesz a tészta, ha picit többre, akkor meg jó ropogós!

4

Kiveszem a sütőből, és szeletelés előtt hagyom kicsit hűlni.

Aldis pizza